TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Missie en visie

Missie en visie


Missie en visie

Wie is TH?

Tuinhier is dé sociaal-culturele vrijwilligersvereniging in Vlaanderen en Brussel die het vrijetijdstuinieren activeert en ondersteunt.

Wat is TH?

Tuinhier bevordert de belangstelling voor het duurzaam en milieubewust tuinieren, zowel individueel in pot of eigen tuin als gezamenlijk in een volkstuin en andere innovatieve tuinprojecten. Als evoluerend expertisecentrum levert Tuinhier een bijdrage aan oplossingen voor hedendaagse en toekomstige uitdagingen op vlak van klimaat, sociale cohesie, diversiteit, solidariteit,…

Voor wie is TH er?

Tuinhier richt zich tot iedereen met goesting in tuinieren.

Hoe doet Tuinhier dat?

Tuinhier is actief op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau.  Centraal staat een divers aanbod van laagdrempelige leergerichte activiteiten en ontmoetingskansen, die ze autonoom of met externe partners opzet.  Via ons Tuinhier-Magazine inspireert, informeert en communiceert Tuinhier.

Vanuit welke menselijke waarden doet TH dat?

We zijn overtuigd dat een warme, hechte en respectvolle gemeenschap beter in staat is om hedendaagse uitdagingen aan te gaan. We streven naar een gezonde, verantwoorde samenleving waarin de mens beter verbonden is met de natuur en met elkaar.