TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

Gezond eten en gezond ouder worden

Iedereen wil graag gezond oud worden. Maar hoe doe je dat? In deze voordracht ‘Gezond eten, gezond ouder worden, genoemd naar zijn gelijknamig boek, vertelt Dr. Eric De Maerteleire over de invloed van voeding en andere factoren op het verouderingsproces en wat je kunt doen om gezond(er) oud(er) te worden. Je krijgt antwoorden op vragen als:

-     Wat is de invloed van levensstijl en erfelijkheid op onze levensverwachting?

-     Kunnen we aandoeningen als kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, alzheimer, parkinson, osteoporose en auto-immuun ziekten gunstig beïnvloeden via voeding?

-     Wat zijn de grootste problemen met ons westers voedingspatroon?

-     Wat is de ideale verhouding eiwitten-koolhydraten-vetten in ons menu en waarom zijn vitaminen, mineralen en sporenelementen zo belangrijk?

De voordrachtgever doet ons even stilstaan bij onze levensstijl en spoort ons, met haalbare en praktische aanbevelingen, aan om beter en gezonder te gaan leven.

Kaarten voor deze niet te missen avond zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden of door reservatie via mail naar volkstuinen.gbergen@gmail.com of storting op ons rekeningnummer: BE86 9733 7216 1550 (voorverkoop: 5 €, aan de kassa 8 €).

Tijdstip

Datum: 27-1-2023
Uur: 19:30u

Locatie

Arjaantheater
Zonnebloemstraat 7
GERAARDSBERGEN 9500

Contact Informatie

DEPELSENEER André
Tel: 054411906
Email: andredepelseneer@proximus.be