Workshop Kruiden Eenvoudig fermenteren
Ontdek de magie van fermenteren in onze praktische workshop!
Fermenteren is een eeuwenoude techniek waarmee je voedsel langer kunt bewaren én de voedingswaarde verhoogt. Door groenten en fruit te fermenteren, creëer je gezonde, probiotische voeding die perfect past bij een gezonde levensstijl.
Tijdens deze workshop leer je:
- De basisprincipes van fermenteren.
- Stap-voor-stap hoe je zelf aan de slag kunt gaan.
- Heerlijke gefermenteerde producten en ingelegde groenten bereiden.
Onder begeleiding van een ervaren expert behandelen we:
- De benodigde materialen.
- Hygiënische werkwijzen.
- De beste smaakcombinaties.
Voor wie is deze workshop geschikt?
Of je nu een doorgewinterde keukenprins(es) bent of net begint, deze workshop is voor iedereen toegankelijk.
Wat neem je mee naar huis?
Aan het einde van de workshop ga je naar huis met drietal potjes zelfgemaakte fermentatie en de kennis om thuis verder te experimenteren.
Proef, leer en geniet van fermenteren!
Ontdek hoe je eenvoudig nieuwe smaken in je keuken kunt brengen.
Tijdstip
Datum: 16-2-2025
Uur: 9:30u
Locatie
LDC Biezenbilk
Ettelgemsestraat 24OUDENBURG 8460
Contact Informatie
MELIS Arnold
Tel: Email: admin@tuinhier-oudenburg.be
Documenten
WVL/202500035