TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

Algemene ledenvergadering

Uiteraard een kleine kruiwagen informatie m.b.t. de werking van onze tuinvereniging, waaronder kennismaking met de leden van de Algemene Vergadering en het Bestuursorgaan, inclusief hun taken. Ook nuttige informatie m.b.t onze 2 volkstuinparken Sint-Martens en Sportkring: wat beweegt daar, wat brengt de toekomst, hoe zit het met de rol van de Tuincomités, ...

Tijdens die avond gaat het niet enkel om informeren, maar is er ook wat verwennerij voor onze leden: er komt zeker een hapje en een drankje op de tafels, diploma’s worden uitgereikt aan voorbeeldige tuiniers op onze volkstuinparken, een streepje muziek om de zeden te verzachten, maar ook een heuse tombola!

En om het inhoudelijk nog wat innovatiever te maken vonden we EM Belgium bereid in de zaal een stand op te zetten betreffende hun werking en producten, alsook als gastspreker wat toelichting te verstrekken. EM is gekend voor zijn werking met effectieve micro-organismen bv. t.v.v. de tuin, en belangrijk op bodem-, bewortelings- en waterzuiveringsvlak. Het betreft organismen die in de natuiur voorkomen, niet gemanipuleerd zijn en weerstandsverhogend werken voor de planten. Zij doen ook studies rond bodemsanering en -verbetering met micro-organismen. Onze leden kunnen gedurende de ganse avond vrij de stand bezoeken en uitleg vragen. Maak er maximaal gebruik van!

Dus een zeer gevarieerde en nuttige avond en mogelijk nog opgevuld met leuke verrassingen, wie weet. Wees er bij!

Tijdstip

Datum: 23-2-2024
Uur: 19:30u

Locatie

Zaal Sint-Bavo
Hoge Buizemont 165
GERAARDSBERGEN 9500

Contact Informatie

DEPELSENEER André
Tel: 054411906
Email: volkstuinen.gbergen@gmail.com