TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

Vergeten groenten

Knolvenkel - Tuinhier OudenburgStap in de betoverende wereld van vergeten groenten met deze boeiende voordracht. Ontdek de vergeten schatten die onze culinaire geschiedenis rijk is en leer hoe je jouw eigen smaakvolle oase kunt creëren. In dit eetbare paradijs zijn de mogelijkheden met vergeten groenten eindeloos.

Telen van vergeten groenten is een ode aan biodiversiteit. In de schaduw van populaire gewassen verdienen deze vergeten juweeltjes hun plaats. Van pastinaak tot kardoen, ze brengen smaak en geschiedenis op ons bord. Laten we de diversiteit van onze moestuin omarmen en genieten van de unieke smaken die deze vergeten groenten te bieden hebben. Zo bewaren we niet alleen culinair erfgoed, maar dragen we ook bij aan een gezondere planeet door streekgebonden gewassen te cultiveren. Telen van vergeten groenten is meer dan tuinieren; het is een reis naar de wortels van smaakvolle tradities.

Je hoeft niet in te schrijven. De voordracht "Vergeten groenten" wordt gratis door de Milieu dienst van Stad Gistel aangeboden.

Tijdstip

Datum: 17-4-2024
Uur: 19:30u

Locatie

Stadhuis Gistel
Heyvaertlaan 18
GISTEL 8470

Contact Informatie

MELIS Arnold
Tel:
Email: admin@tuinhier-oudenburg.be