TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

De tuin klimaat bestendig maken

Selder -mDe tuin klimaat bestendig maken - Tuinhier OudenburgGraag nodigen wij jou uit voor een inspirerende voordracht met als thema "De tuin klimaatbestendig maken" In deze boeiende presentatie zullen wij samen ontdekken hoe wij onze tuinen kunnen aanpassen aan de steeds veranderende klimaatomstandigheden

Tijdens de voordracht zal ik concrete voorbeelden en praktische tips delen om van jouw tuin een veerkrachtig ecosysteem te maken dat bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Duurzaamheid staat centraal, en ik zal laten zien hoe kleine aanpassingen een grote impact kunnen hebben op het milieu.

Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met het ontdekken van de groene wereld, deze presentatie biedt waardevolle inzichten en handvatten voor een duurzamere en toekomstbestendige buitenruimte. Laten wij samen streven naar een groenere en gezondere leefomgeving.

Je hoeft niet in te schrijven. De voordracht "De tuin klimaatbestendig maken" wordt gratis door de Milieudienst van Stad Gistel aangeboden.


Tijdstip

Datum: 25-3-2024
Uur: 19:30u

Locatie

Stadhuis Gistel
Heyvaertlaan 18
GISTEL 8470

Contact Informatie

MELIS Arnold
Tel:
Email: admin@tuinhier-oudenburg.be