TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

Tuinieren in moestuinbakken

 

moestuinbakDeze boeiende voordracht is bedoeld voor eenieder die zijn eigen smaakvolle oase wil creëren. Of je nu beschikt over een terras, balkon of vensterbank, je kunt deze omtoveren tot een eetbaar paradijs. Groenten, eetbare bloemen, kruiden, bessen en zelfs fruitboompjes: de mogelijkheden zijn rijker dan je wellicht vermoedt.Plantenbakken - Tuinhier OudenburgOf je nu een beginnende of doorgewinterde tuinier bent, of gewoon wilt experimenteren met potten- en bakkenteelt, deze voordracht is op maat gemaakt voor jou. Stap voor stap leer je hoe je jouw minituintje ecologisch opstart en verzorgt. Ontdek alles over de juiste potten en bakken, kwalitatieve potgrond en de beste plantencombinaties. Dit alles vormt het recept voor overvloedig en duurzaam eetplezier.

Laat je inspireren en ontdek de vreugde van het kweken van je eigen lekkernijen, ongeacht de omvang van je tuinruimte. Deze voordracht belooft niet alleen praktische tips, maar ook een hernieuwde liefde voor het zelf verbouwen van voedsel.

Enkele meenemertjes

Door levende aardbeien in een moestuinbakDe moestuin is leuk. Steeds meer mensen beginnen met een moestuin en maken hiervoor een stukje van de tuin vrij. Geen plaats? Dan is de moestuinbak ideaal. Hoe start je daarmee? Welke planten zijn geschikt voor een moestuinbak? Dit alles en nog veel meer komt deze avond aanbod.
Tuinieren in moestuinbakkenBij de meeste mensen zijn begonnen met een moestuintje op de vensterbank en de plantjes groeiden. Een simpele manier is een moestuinbak van één vierkante meter in de tuin te plaatsen. De moestuinbakken worden steeds populairder.


Tijdstip

Datum: 26-4-2024
Uur: 19:30u

Locatie

Lokaal Dienstencentrum Biezenbilk
Ettelgemsestraat 24
OUDENBURG 8460

Contact Informatie

MELIS Arnold
Tel:
Email: admin@tuinhier-oudenburg.be

Documenten

WVL/202400166