TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

Groene Vingers en Smullende Monden - Tuinieren voor kinderen met pannenkoeken

Welkom jonge tuiniers!

Groene Vingers en Smullende Monden: Tuinieren voor kinderen met pannekoeken - Tuinhier Oudenburg

Vandaag gaan we niet alleen onze handen in de aarde steken, maar ook onze smaakpapillen verwennen. We gaan samen tuinieren en onze honger stillen met pannenkoeken. Laten we onze groene vingers aan het werk zetten!
kruiwagen - Groene Vingers en Smullende Monden - Tuinhier OudenburgEen moestuin is een fantastische manier om kinderen te betrekken bij de natuur en hen te leren over de oorsprong van voedsel en het belonende aspect van hard werken.
Groene Vingers en Smullende Monden: Tuinieren voor kinderen met pannekoeken - Tuinhier Oudenburg Na een dag vol ontdekkingen en avonturen in de natuur is het tijd om samen te komen en onze belevenissen af te sluiten met een heerlijke traktatie! Wij nodigen alle kinderen uit om deel te nemen aan ons Pannenkoekenfeest, waar ze kunnen genieten van smakelijke pannenkoeken en verfrissende drankjes.

 


Wat te verwachten:

  • Pannenkoeken voor ieder kind (twee per kind)
  • Verfrissend drankje
  • Gezellig samenzijn na een dag vol natuurplezier
Het betrekken van kinderen bij tuinieren is niet alleen leuk, maar ook een waardevolle ervaring die hen levenslange vaardigheden en waarden bijbrengt. Het is een investering in hun toekomst en de toekomst van onze planeet.

Tijdstip

Datum: 13-4-2024
Uur: 14:00u

Locatie

Lokaal Dienstencentrum Biezenbilk
Ettelgemsestraat 24
OUDENBURG 8460

Contact Informatie

MELIS Arnold
Tel:
Email: admin@tuinhier-oudenburg.be

Documenten

WVL/202400145