TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Activiteiten

Het gebruik van de hobbyserre doorheen het jaar. Haal méér uit je serre!

Dinsdag 16 april 2024 om 19u00 in de polyvalente zaal van de oude brouwerij De Leeuw te Aartrijke (ingang via de Engelstraat 7):

Voordracht door onze gastspreker dhr. Philip Van de Sompele die het zal hebben over het thema "Serre / koude bak" gecombineerd met het thema "Teelt van komkommers, courgettes, pompoenen en meloenen":

Het gebruik van de hobbyserre doorheen het jaar. Haal méér uit je serre!

Het klassieke plaatje bij veel tuinliefhebbers: de serre staat achter in de tuin en tijdens het voorjaar en de zomer staat die vol met groenten. Daarna dient de serre eerder als opslagruimte.
Zonde van de investering, is het niet?

Ook het telen van komkommers, courgettes, pompoenen en meloenen komen aan bod tijdens deze boeiende en interessante voordracht.

Gratis toegang voor alle TUINHIER-leden.

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van €2,50 (per gezin) of kunnen zich ook meteen ter plaatse een jaarabonnement van TUINHIER aanschaffen tegen betaling van de som van €26,00 (uiteraard moet er dan geen inkomprijs meer betaald worden voor onze activiteiten gedurende de duurtijd van het abonnement).
 
Als lid ontvangt U per post ons ledenblad "Tuinhiermagazine" (11 edities/jaar) dat boordevol staat met interessante tips en weetjes voor elke tuinliefhebber. Onderverdeeld in verschillende rubrieken (moestuin, siertuin, fruittuin), vind je er zeker je gading in terug. Het blad verschijnt maandelijks, behalve in januari.
 
Bovendien geniet U ook van onze ledenkortingen: de codes van de ledenkorting vindt u in het begeleidend schrijven bij uw lidkaart. Surf zeker ook eens naar de website en Facebookpagina van TUINHIER.Tijdstip

Datum: 16-4-2024
Uur: 19:00u

Locatie

oude brouwerij De Leeuw
Engelstraat 7
AARTRIJKE 8211

Contact Informatie

VANHOUTTE Geert
Tel: 50201242
Email: g.vanhoutte@skynet.be

Documenten

WVL/202400146