TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Andere

7de Plantenbeurs

Graag nodigen wij jullie uit op onze zevende plantenbeurs op 14 april 2024 in de Corridor te Wetteren

"Moestuiniers Wetteren en omstreken" organiseert samen met De Corridor voor de zevende keer de plantenbeurs voor particulieren.
Laagdrempelig, geen inkom voor de bezoekers ... veel of weinig planten .... iedereen is van harte welkom op zondag 14 april.

Heb je een kleine of grote moestuin, een terras of slechts enkele potten op je balkon. In de gezellige en pittoreske tuin van de Corridor vind je zeker 
een kraampje met plantjes die een plek verdienen in jouw tuin.

Heb je plantjes, zaailingen, stekken, bloemen, kruiden of zaden teveel ? Je kan ze omruilen voor iets wat je nog niet hebt of ze laten voor een vriendenprijsje.
Ben je op zoek naar plantjes of zaden, iemand heeft er misschien teveel ? Maak je zelf confituur, vlierbloesemsiroop of heb je honing van je eigen bijtjes ? Dan kan je deze aanbieden.

Heb je meer plantjes dan je kan dragen en wil je een verzekerd plaatjes in de tuin van de Corridor om je plantjes e.a. aan te bieden, neem dan tijdig contact met ons op om je plekje te reserveren.
Graag een seintje op GSM 0486/300349 of mailtje naar natasja.de.deyn@telenet.be met vermelding van je naam, telefoonnummer en/of e-mailadres.

(Vanaf dit jaar vragen we vooraf 5 euro standgeld, hiervoor krijg je een drankbonnetje en koffiekoek in de plaats)

Heb je zin om wat kennis op te doen of je kennis te delen of zin in een leuke babbel ? Ben je creatief met iets uit de tuin of moestuin, ook dan ben je zeker welkom op de beurs.

Wil je zeker zijn van een plaatsje, gelieve dan vooraf te reserveren, indien je nog niet gereserveerd hebt.

Je kan uiteraard nog gewoon 'op den bots" langskomen met je materiaal.... Ook dan proberen we nog een plekje te voorzien.

Er is ook een leuk terrasje waar je kan genieten van een lekker drankje en/of hapje.

https://fb.me/e/3q9ASSeBG



Welkom en tot dan

Tijdstip

Datum: 14-4-2024
Uur: 9:00u

Locatie

De Corridor
Olmenlaan 1
WETTEREN 9230

Contact Informatie

Natasja De Deyn
Tel: 0486300349
Email: natasja.de.deyn@telenet.be