TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Nieuws

leftbackgrey Terug naar overzicht

Vaderdag nadert en de originele ideeŽn hebben zich verstopt. Nog maar eens.

Wat gaan we vader dit jaar geven?

Hij heeft natuurlijk al toffe kinderen, dus eigenlijk …

Had ik vorig jaar niets bedacht? Dan is het nu aan jou.


Vaderdag nadert en de originele ideeën hebben zich verstopt. Nog maar eens.

 

Vaders verdienen nochtans een leuk, zinvol en buitengewoon interessant cadeau. Moeder de bloemen en vader een sigaar, dat doen we al even niet meer. Tuinieren is het nieuwe genieten en dat is helemaal terecht: buiten, gezond, gevarieerd, interessant én het levert voldoening op.

 

Alleen: hoe verpak je ‘tuinieren’?

 

Tuinhier weet het: met een lidkaart van de grootste én boeiendste vereniging voor tuinliefhebbers in Vlaanderen.

 

Onze lidkaart is een doorlopend geschenkabonnement voor vaders die van dichtbij of veraf van tuinieren houden. En niet enkel voor die vaders: een lidkaart van Tuinhier is een onuitputtelijke bron van kortingen en cadeaus en mag door het hele gezin gebruikt worden bij tal van partners die net zo gul met kortingen en extra’s strooien als een beetje moestuinier met zaad.


Ontdek hier ons geschenkabonnement  


Ons vaderdaggeschenk bestaat uit een lidkaart voor Tuinhier, een abonnement op ons maandelijks magazine en toegang tot een lokale gemeenschap van gelijkgestemde tuiniers. Bovenop alle ledenkortingen in speciaalzaken of op tuinbeurzen, voordrachten en ontelbaar veel aangename uren in de tuin.

 

O, en het beste moet nog komen: een ledenkaart van Tuinhier kost 23 euro. Dat is minder dan een fles en een sigaar, en meteen een pak origineler!

 


Wat gaan we vader dit jaar geven?

Plezier, gezondheid, groene vingers, kortingen, geschenken, interesse, voordelen, elf magazines en nog veel meer, allemaal in één origineel cadeau!

articleimage

Zoeken

Vind een artikel of evenement

Categorie