TuinHier
menuicon Menu Word lid
leftdrag<< Terug

Over Ons

leftdrag<< Terug

Ons aanbod

Mijn tuinhier

Mijn tuinhier

Enkel bestuursleden van TuinHier kunnen een gebruikersnaam en paswoord verkrijgen.
Gebruikersnaam:
Paswoord:
Paswoord vergeten?

Snoeidemonstratie

Zaterdag 2 maart 2024 om 14u00 te Aartrijke, Noordstraat 91:


Snoeidemonstratie door onze gastspreker dhr. Stefaan Beernaert in de tuin van één van de leden van onze lokale TUINHIER-afdeling "Koninklijke Verenigde Kwekers Aartrijke".

Bij ongunstig weer wordt een vervangende theoretische les voorzien in de polyvalente zaal van de oude brouwerij De Leeuw te Aartrijke (ingang via de Engelstraat 7)

 

Gratis toegang voor alle TUINHIER-leden.

Niet-leden betalen een kleine bijdrage van €5,00 (per gezin) of kunnen zich ook meteen ter plaatse een jaarabonnement van TUINHIER aanschaffen tegen betaling van de som van €26,00 (uiteraard moet er dan geen inkomprijs meer betaald worden voor onze activiteiten gedurende de duurtijd van het abonnement).
 
Als lid ontvangt U per post ons ledenblad "Tuinhiermagazine" (11 edities/jaar) dat boordevol staat met interessante tips en weetjes voor elke tuinliefhebber. Onderverdeeld in verschillende rubrieken (moestuin, siertuin, fruittuin), vind je er zeker je gading in terug. Het blad verschijnt maandelijks, behalve in januari.
 
Bovendien geniet U ook van onze ledenkortingen: de codes van de ledenkorting vindt u in het begeleidend schrijven bij uw lidkaart. Surf zeker ook eens naar de website en Facebookpagina van TUINHIER.

Tijdstip

Datum: 2-3-2024
Uur: 14:00u

Locatie

oude brouwerij De Leeuw
Engelstraat 7
AARTRIJKE 8211

Contact Informatie

VANHOUTTE Geert
Tel: 50201242
Email: g.vanhoutte@skynet.be