Wil je lid worden? Ontdek hier je ledenvoordelen!

De voordelen van lid worden van onze vereniging:

  • U ontvangt 11 keer per jaar ons ledenmagazine "Tuinhier", het maandblad voor elke tuinliefhebber boordevol informatie over de moestuin, de siertuin, de fruittuin en de kruidentuin. U vindt er bovendien ook nieuws uit de afdelingen, een culinair hoekje en allerhande tuintips.
  • U ontvangt de lidkaart waarmee u kunt profiteren van tal van kortingen en voordelen bij onze partners (zie onderstaande lijst)
  • U bent automatisch aangesloten bij een plaatselijke afdeling van Tuinhier bij u in de buurt waar u kan genieten van hun activiteitenaanbod.  Dit gaat van tuintrips tot samenaankopen, van interessante voordrachten tot ruilbeurzen. Kortom: een gevarieerd en uitgebreid aanbod voor elke tuinliefhebber!

Hoeveel bedraagt het lidgeld?
Dit hangt af van je afdeling. Hun activiteiten, kosten, sponsors, enz verschillen namelijk sterk. Wil je niet aansluiten bij je afdeling of is er geen afdeling in je buurt, dan betaal je 20 euro. Vermeld dit in het veld 'opmerkingen'. 

Wenst u lid te worden van onze bloeiende en dynamische vereniging? Aarzel dan niet om onderstaand invulformulier door te sturen. Wij nemen dan spoedig contact met u op. 

Gelieve alle verplichte velden (*) in te vullen.

 Ik wens me ook in te schrijven voor de nieuwsbrief

21 november 2018

19u30

Bloemschikken.

Tuinhier Rumbeke

Den Hazelt
Pastoor Slossestraat, 1
8800 Rumbeke

22 november 2018

16u30

Bloemschikken.

Tuinhier Houthulst

Markthuis
Markt, .
8650 Houthulst

Bekijk alle activiteiten