In de kijker

Tuinhier-Vlog

Een VLOG?
Dit is een blog maar met video's!

Eind 2019 lanceerden we een vijwilligersvacature voor deze toffe uitdaging. 
We hebben 2 vlogsters die jullie meenemen in hun tuin. 

Graag stellen we deze straffe tuindames aan jullie voor:
Els
Ik ben Els en van kleinsaf aan trok ik de tuin of natuur in. In de winter waren we binnen bezig met hyacinten of het al uitzaaien van stinkertjes of andere bloemetjes… Die passie of goesting om buiten duurzaam bezig te zijn, geraak je niet meer kwijt.

Een uitdaging op dit moment is de aanleg van onze tuin,… We beginnen helemaal opnieuw omdat we net verhuisd zijn naar de stad. Ik heb er alleszins veel goesting in om uit te zoeken wat we willen behouden of veranderen. Een moestuin opstarten zit al zeker bij de projecten,…

Dat lijkt een ideaal uitgangspunt om ook anderen te enthousiasmeren,… Dit onder de vleugels van Tuinhier. Hierdoor kan ik ook tellen op de expertise die binnen de vereniging zeker en vast aanwezig is. Het is fijn te kunnen samenwerken met andere eensgezinden waardoor de eigen passie ongetwijfeld nog meer aangewakkerd zal worden.

Kathy
Ik ben Kathy en met mijn 43 lentes een enthousiaste tuinmadam. 

Ik woon en werk in Zedelgem op West-Vlaamse grond samen met mijn man, 3 tieners en een klein elftal kippen. Overdag ben ik kinesitherapeute maar zodra ik tijd heb, vind je mij terug in de tuin of tussen de zaadjes en de compost.

Daarnaast hou ik van naaien, koken, Netflix en veel lezen. Ik startte mijn eerste moestuin-avonturen in 2015 en sindsdien worden die tuinexploten met het jaar uitgebreider. Moestuingeluk zit in de kleine dingen en die wil ik graag met jullie delen!

Tot vlogs!

 Klik hier alvast voor het eerste filmpje door Vlogster Kathy.

Tuinhier-Vlog
Tuinhier-Vlog

Nieuws archief

2020

2019

2018

2017

banners die zich boven de logo's bevinden banners die zich boven de logo's bevinden
provincie antwerpen oost-vlaanderen west-vlaanderen vlaams-brabant provincie limburg Vlaanderen