In de kijker

enquête volkstuin VLM

Sinds 2012 investeert de Vlaamse Landmaatschappij in de inrichting van volkstuinparken. In een periode van 6 jaar, zijn meer dan 180 volkstuinen gesubsidieerd voor een totaalbedrag van 2 miljoen euro. De VLM wil het beleid voor volkstuinen richten op de actuele behoeften. Daarom heeft de VLM aan het bureau Voorland bvba en de KU Leuven gevraagd om de impact en de werking van die subsidie te onderzoeken.

In het kader van dat onderzoek, vragen we u als beheerder van een volkstuin in Vlaanderen om onze enquête in te vullen. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Na verwerking van alle enquêtes, brengen we u op de hoogte van de resultaten.

Uw opinie over en uw ervaring met het beheer van een volkstuin, is voor ons van groot belang. Ook Velt en Tuinhier kijken met grote interesse uit naar de resultaten. We stellen uw medewerking dan ook bijzonder op prijs. Uit alle ingezonden enquêtes loten we een tiental deelnemers uit die een prijs zullen ontvangen.

Hebt u vragen? Is het voor u niet duidelijk voor welke volkstuin u wordt aangesproken? Dan kunt u contact opnemen met volkstuinen@vlm.be. Het  is niet altijd eenvoudig om de juiste contactgegevens van de volkstuin te vinden. Aarzel niet om deze enquête door te sturen naar de juiste beheerder van de volkstuin.

Klik hier om de enquête in te vullen.

Alvast bedankt voor uw deelname.

Met vriendelijke groet,
Het VLM volkstuinen-team

enquête volkstuin VLM

Nieuws archief

2020

2019

2018

2017

banners die zich boven de logo's bevinden banners die zich boven de logo's bevinden
provincie antwerpen oost-vlaanderen west-vlaanderen vlaams-brabant provincie limburg Vlaanderen